Live Cazino
Vlad Cazino logo

Vlad Cazino

  • Vlad Cazino logo

    Bonus 100% pana la 1500 RON
    225 rotiri gratuite la EGT

    Joaca acum!
  • Prezentare Generala
  • Recenzii (0)
  • Bonusuri (0)

Vlad Cazino este primul brand romanesc, dedicat in exclusivitate jucatorilor de cazino online. Website-ul ofera doar jocuri de cazino si mese de cazino live, fara pariuri sportive. Aici gasesti sloturi de la EGT, NetEnt, Play’n GO, Evolution Gaming si multi alti furnizori. Daca nu stiai, Vlad Cazino este un produs Unibet, brand ce nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Sloturi si furnizori Vlad Cazino

Vlad Cazino este primul brand romanesc, dedicat in exclusivitate jucatorilor de cazino online. Website-ul ofera doar jocuri de cazino si mese de cazino live, fara pariuri sportive. Aici gasesti sloturi de la EGT, NetEnt, Play’n GO, Evolution Gaming si multi alti furnizori. Daca nu stiai, acest cazinou este un produs Unibet, brand ce nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Jocul de pe mobil la Vlad Cazino

Vlad Cazino are o interfata optimizata pentru smartphone, ce iti permita sa joci la sloturile si mesele de cazino preferate indiferent de locul in care te afli. Timpul de incarcare al paginilor este optim, iar comenzile sunt foarte intuitive, fiind usor de folosit de catre oricine.

Depuneri si retrageri la VladCazino

Ca si la alte cazinouri, acest cazinou iti ofera o multime de variante de depunere si retragere, incepand cu carduri de credit/debit, pana la portofele electronice sau Paysafecard. Daca ai jucat la Unibet, ar trebui sa stii ca acestia au aceleasi metode de depunere si de retragere, iar castigurile iti ajung in cont a doua zi.

Bonusuri si promotii la VladCazino

De curand, acestia si-au innoit oferta de bun venit pentru jucatorii noi, fiind mult mai atractiva. Astfel, cei care isi deschid cont, primesc bonus 100% pana la 1500 RON si 225 rotiri gratuite la EGT la depunere. Bonusul nu se acorda jucatorilor care au depus prin Paysafecard.

Concluzie

Vlad Cazino este cu siguranta un cazino de top din Romania, avand un numar impresionant de jocuri, dar si promotii ce cuceresc orice jucator.

Nu exista recenzii.

Adaugă recenzie:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*


Bonusuri

Nu exista bonusuri.

Promotie exclusiva
pentru tine

5100+
rotiri gratuite

Promotie exclusiva
pentru tine

5100+
rotiri gratuite