Live Cazino
martie 10, 2023
LiveCazino photo

LiveCazino

Unibet – turneu cu premii de 50.000 lei cash

Unibet – turneu cu premii de 50.000 lei cash

Dacă ești în căutarea unei distracții deosebite în acest weekend, atunci trebuie să participi la turneul Lucky Spin de la Unibet! Poți să te distrezi la cele mai populare sloturi din campanie și să câștigi premii în valoare de 50.000 de lei cash! 👑

Unibet – turneu cu premii de 50.000 lei cash

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la Unibet și să joci la cele mai tari sloturi, precum The thumble, Space Miners, Money Train 2. Money Train 3, Sweet Bonanza, Epic Joker, Iron bank si multe altele! Pariază minim 2 lei pe rotire și toate rotirile eligibile vor fi luate în considerare.

Cu premiul cel mare de 12.500 de lei, poți să îți îndeplinești orice vis și să te simți ca un adevărat câștigător! Și mai bine, premiile sunt în bani reali și nu au cerințe de rulare. Astfel, poți să te bucuri de câștigurile tale fără nicio limitare!

Inscrie-te acum la turneul Lucky Spin de la Unibet și ai șansa să fii unul dintre cei 250 de jucători cu cel mai mare rulaj care vor primi o parte din fondul total de premiere de 50.000 lei cash! Nu uita că Unibet îți oferă și un bonus de bun venit de 100% până la 1000 de lei și 150 de rotiri gratuite, astfel încât poți să te bucuri de jocuri mai mult timp!

Dacă vrei să ai parte de o experiență de joc de neuitat și să câștigi bani reali, atunci înscrie-te acum la turneul Lucky Spin de la Unibet și pune-ți norocul la încercare! 👑

joaca acum!

Bonus fara depunere

-

Bonus la depunere

Bonus 100% pana la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite la EGT

Joaca acum!

Alte promoții

Craciun fericit cititorilor LiveCazino.ro

Descoperă promoție

Pot de 50.000 rotiri gratuite la cel mai nou turneu Unibet

Descoperă promoție

Stanleybet – Oferte limitate fara depunere & fara rulaj

Descoperă promoție

Maxbet & comoara ascunsa – premii cash si rotiri gratuite!

Descoperă promoție

Sute de premii in multiplicatori pe Vlad Cazino

Descoperă promoție
Vezi toate

Promotie exclusiva
pentru tine

5100+
rotiri gratuite

Promotie exclusiva
pentru tine

5100+
rotiri gratuite