Live Cazino
ianuarie 15, 2021
LiveCazino photo

LiveCazino

Premii cash zilnice si saptamanale pe Maxbet

Premii cash zilnice si saptamanale pe Maxbet

Pe Maxbet poti castiga premii zilnice sau saptamanale jucand la sloturile Pragmatic Play participante la cea mai fresh promotie.

Promotia se desfasoara pana in februarie 2021 si tot ce trebuie sa faci este sa rotesti la sloturile preferate participante la campanie.

Premii cash zilnice si saptamanale pe Maxbet

Inainte de toate, pentru a participa la turneu trebuie sa ai cont pe Maxbet. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus 200% pana la 1.800 RON la prima depunere, dar si 88 RON fara depunere la inregistrare.

Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru promotie deschizand unul dintre sloturile video de calificare si apasand pe butonul OK. Doar rotirile in bani reali sunt luate in considerare pentru aceasta promotie, iar vestea buna este ca nu exista o miza minima. Sloturile participante la promotie sunt Wolf Gold™, Mustang Gold™, Sweet Bonanza™, John Hunter Scarab Queen™, Great Rhino Megaways™ , John Hunter and the Book of Tut™, The Dog House™, The Dog House Megaways™, Chilli Heat™, Hot to Burn™, Curse of the Werewolf Megaways™, Sweet Bonanza Xmas™, Ultra hold ad Spin, Wild west ‘Gold, Cowboys Gold.

Vor fi  turnee saptamanale cu miza multiplicata si premii zilnice cu miza multiplicata. In cadrul turneelor saptamanale cu miza multiplicata poti castiga pana la 5000x miza ta.

Clasamentul la turneele saptamanale calculează pozițiile în baza scorului, iar scorul se bazează pe cel mai mare câștig dintr-o singură rundă la jocurile eligibile, ajustat la valoarea mizei.

Esti pregatit sa prinzi un premiu? Inscrie-te acum si roteste la sloturile eligibile.

Bafta!

Joaca acum!

Bonus fara depunere

Bonus la depunere

Pana la 1800 RON
Pana la 100 rotiri gratuite

Joaca acum!

Alte promoții

Pot de 50.000 rotiri gratuite la 20 Super Hot – Turneu pe Unibet

Descoperă promoție

Joaca pe Maxbet la Turneul lui Dragobete

Descoperă promoție

Joaca in cazinoul live Unibet si poti castiga premii cash aleatorii

Descoperă promoție

Mega premii in multiplicatori la Unibet

Descoperă promoție

Turneul Misterios – Sute de premii cash pe Maxbet

Descoperă promoție
Vezi toate

Promotie exclusiva
pentru tine

5100+
rotiri gratuite

Promotie exclusiva
pentru tine

5100+
rotiri gratuite